Uunihauki

Aseta perattu, edellisenä päivänä vähän suolattu hauki uunipellille.

Täyte: 2 tomaattia, kevätsipulin vartta 150 g, vihreitä keitettyjä papuja 100g, kermaviiliä 200 g, raejuustoa 120 g, keitettyä kukkakaalia ja parsakaalia 200g, suppilovahveroita 50 g, tuoretta tilliä, sitruunamehua ja smetanaa 20 g. Sekoita ainekset ja täytä kala vatsa.

Kypsennä uunissa folion alla n. 1tunti 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 233g196kcal42.6g0g2.6g0g
Tomaatti, tuore50g10kcal0.3g1.9g0.2g0.7g
Sipuli, tuore50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Papu, ohut vihreä, pirkka33g9kcal0.6g1.4g0.1g0.8g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g67g40kcal2.5g4.9g1.3g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki40g32kcal5.2g0.8g0.8g0g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 33g7.9kcal0.6g0.7g0.1g0.8g
Parsakaali, keitetty, suolaa 33g12kcal1.5g0.6g0.1g0.8g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g17g5kcal0.2g0.7g0g0g
Tilli, tuore 33g10kcal1.2g0.3g0.3g0.7g
Sitruunamehu, laimentamaton17g3.5kcal0g0.3g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 6.7g26kcal0.1g0.1g2.8g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia17g25kcal2.8g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1260g779kcal116.6g28.2g19.8g9.4g
Valittu annoskoko630g389kcal58.3g14.1g9.9g4.7g
Annoskoko puolitettuna315g195kcal29.2g7.1g5g2.4g
Arvot/100g100g62kcal9.3g2.2g1.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301469