Uunihauki

Aseta perattu, edellisenä päivänä vähän suolattu hauki uunipellille.

Täyte: 2 tomaattia, kevätsipulin vartta 150 g, vihreitä keitettyjä papuja 100g, kermaviiliä 200 g, raejuustoa 120 g, keitettyä kukkakaalia ja parsakaalia 200g, suppilovahveroita 50 g, tuoretta tilliä, sitruunamehua ja smetanaa 20 g. Sekoita ainekset ja täytä kala vatsa.

Kypsennä uunissa folion alla n. 1tunti 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 2333g1957kcal425.8g0g25.7g0g
Tomaatti, tuore500g102kcal3g19g1.5g7g
Sipuli, tuore500g135kcal6.5g24g1g8.5g
Papu, ohut vihreä, pirkka333g90kcal6.3g14g0.7g8g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g667g400kcal24.7g48.7g13.3g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki400g320kcal52g8g8g0g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 333g80kcal6g7.3g1g7.6g
Parsakaali, keitetty, suolaa 333g116kcal15.3g6.4g1g8.3g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g167g50kcal1.7g6.7g0.5g0g
Tilli, tuore 333g100kcal12.3g3g2.7g7g
Sitruunamehu, laimentamaton167g35kcal0.5g2.7g0g0.2g
Smetana, rasvaa n. 40 % 67g260kcal1.4g1.5g28g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia167g250kcal28.3g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12600g7788kcal1167.6g282.6g196.8g93.2g
Valittu annoskoko6300g3894kcal583.8g141.3g98.4g46.6g
Annoskoko puolitettuna3150g1947kcal291.9g70.7g49.2g23.3g
Arvot/100g100g62kcal9.3g2.2g1.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301469