Uunihauki

Aseta perattu, edellisenä päivänä vähän suolattu hauki uunipellille.

Täyte: 2 tomaattia, kevätsipulin vartta 150 g, vihreitä keitettyjä papuja 100g, kermaviiliä 200 g, raejuustoa 120 g, keitettyä kukkakaalia ja parsakaalia 200g, suppilovahveroita 50 g, tuoretta tilliä, sitruunamehua ja smetanaa 20 g. Sekoita ainekset ja täytä kala vatsa.

Kypsennä uunissa folion alla n. 1tunti 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 263g220kcal47.9g0g2.9g0g
Tomaatti, tuore56g11kcal0.3g2.1g0.2g0.8g
Sipuli, tuore56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Papu, ohut vihreä, pirkka38g10kcal0.7g1.6g0.1g0.9g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g75g45kcal2.8g5.5g1.5g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki45g36kcal5.9g0.9g0.9g0g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 38g8.9kcal0.7g0.8g0.1g0.9g
Parsakaali, keitetty, suolaa 38g13kcal1.7g0.7g0.1g0.9g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g19g5.6kcal0.2g0.7g0.1g0g
Tilli, tuore 38g11kcal1.4g0.3g0.3g0.8g
Sitruunamehu, laimentamaton19g3.9kcal0.1g0.3g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 7.5g29kcal0.2g0.2g3.1g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia19g28kcal3.2g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1417g876kcal131.6g31.6g22.2g10.6g
Valittu annoskoko709g438kcal65.8g15.8g11.1g5.3g
Annoskoko puolitettuna354g219kcal32.9g7.9g5.6g2.7g
Arvot/100g100g62kcal9.3g2.2g1.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301469