Uunihauki

Aseta perattu, edellisenä päivänä vähän suolattu hauki uunipellille.

Täyte: 2 tomaattia, kevätsipulin vartta 150 g, vihreitä keitettyjä papuja 100g, kermaviiliä 200 g, raejuustoa 120 g, keitettyä kukkakaalia ja parsakaalia 200g, suppilovahveroita 50 g, tuoretta tilliä, sitruunamehua ja smetanaa 20 g. Sekoita ainekset ja täytä kala vatsa.

Kypsennä uunissa folion alla n. 1tunti 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 2800g2349kcal511g0g30.8g0g
Tomaatti, tuore600g122kcal3.6g22.8g1.8g8.4g
Sipuli, tuore600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Papu, ohut vihreä, pirkka400g108kcal7.6g16.8g0.8g9.6g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g800g480kcal29.6g58.4g16g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki480g384kcal62.4g9.6g9.6g0g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 400g95kcal7.2g8.7g1.2g9.1g
Parsakaali, keitetty, suolaa 400g139kcal18.3g7.7g1.2g9.9g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g200g60kcal2g8g0.6g0g
Tilli, tuore 400g120kcal14.8g3.6g3.2g8.4g
Sitruunamehu, laimentamaton200g42kcal0.6g3.2g0g0.2g
Smetana, rasvaa n. 40 % 80g312kcal1.7g1.8g33.6g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia200g300kcal34g0g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15120g9345kcal1401.2g338.8g236g111.6g
Valittu annoskoko7560g4673kcal700.6g169.4g118g55.8g
Annoskoko puolitettuna3780g2336kcal350.3g84.7g59g27.9g
Arvot/100g100g62kcal9.3g2.2g1.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301469