Uunihauki

Aseta perattu, edellisenä päivänä vähän suolattu hauki uunipellille.

Täyte: 2 tomaattia, kevätsipulin vartta 150 g, vihreitä keitettyjä papuja 100g, kermaviiliä 200 g, raejuustoa 120 g, keitettyä kukkakaalia ja parsakaalia 200g, suppilovahveroita 50 g, tuoretta tilliä, sitruunamehua ja smetanaa 20 g. Sekoita ainekset ja täytä kala vatsa.

Kypsennä uunissa folion alla n. 1tunti 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 292g245kcal53.2g0g3.2g0g
Tomaatti, tuore63g13kcal0.4g2.4g0.2g0.9g
Sipuli, tuore63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Papu, ohut vihreä, pirkka42g11kcal0.8g1.8g0.1g1g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g83g50kcal3.1g6.1g1.7g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki50g40kcal6.5g1g1g0g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 42g10kcal0.8g0.9g0.1g1g
Parsakaali, keitetty, suolaa 42g15kcal1.9g0.8g0.1g1g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g21g6.2kcal0.2g0.8g0.1g0g
Tilli, tuore 42g13kcal1.5g0.4g0.3g0.9g
Sitruunamehu, laimentamaton21g4.4kcal0.1g0.3g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 8.3g33kcal0.2g0.2g3.5g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia21g31kcal3.5g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1575g974kcal146g35.4g24.6g11.8g
Valittu annoskoko788g487kcal73g17.7g12.3g5.9g
Annoskoko puolitettuna394g243kcal36.5g8.9g6.2g3g
Arvot/100g100g62kcal9.3g2.2g1.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301469