Uunihauki

Aseta perattu, edellisenä päivänä vähän suolattu hauki uunipellille.

Täyte: 2 tomaattia, kevätsipulin vartta 150 g, vihreitä keitettyjä papuja 100g, kermaviiliä 200 g, raejuustoa 120 g, keitettyä kukkakaalia ja parsakaalia 200g, suppilovahveroita 50 g, tuoretta tilliä, sitruunamehua ja smetanaa 20 g. Sekoita ainekset ja täytä kala vatsa.

Kypsennä uunissa folion alla n. 1tunti 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 3267g2740kcal596.2g0g35.9g0g
Tomaatti, tuore700g142kcal4.2g26.6g2.1g9.8g
Sipuli, tuore700g189kcal9.1g33.6g1.4g11.9g
Papu, ohut vihreä, pirkka467g126kcal8.9g19.6g0.9g11.2g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g933g560kcal34.5g68.1g18.7g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki560g448kcal72.8g11.2g11.2g0g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 467g111kcal8.4g10.2g1.4g10.6g
Parsakaali, keitetty, suolaa 467g162kcal21.4g9g1.4g11.6g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g233g70kcal2.3g9.3g0.7g0g
Tilli, tuore 467g140kcal17.2g4.2g3.7g9.8g
Sitruunamehu, laimentamaton233g49kcal0.7g3.7g0g0.2g
Smetana, rasvaa n. 40 % 93g364kcal2g2.1g39.2g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia233g350kcal39.7g0g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17640g10902kcal1634.8g395.2g275.2g130.2g
Valittu annoskoko8820g5451kcal817.4g197.6g137.6g65.1g
Annoskoko puolitettuna4410g2726kcal408.7g98.8g68.8g32.6g
Arvot/100g100g62kcal9.3g2.2g1.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301469