Ruisherkku

Leikkaa leipä ohuiksi viipaleiksi.

Sulata voi pannulla ja sekoita valkosipulin kanssa.

Lisää suolaa maun mukaan ja paahda haluttuun rapeusasteeseen.

Nauti kermaviilidipin ja cocktailkurkkujen kera.

Myös salami on erinomainen lisuke!

Vinkki! Käytä palaleipiä tai reikäleipiä, limppu hajoaa pannulle.

Mitä vanhempaa leipää, sen parempi!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Jluukkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä, perinteinen, vesi, ruisjauho 462g1040kcal31g188.1g6.5g50.8g
Voi 175g1270kcal2.1g0.7g142.3g0g
Valkosipuli 70g76kcal5.5g11.4g0.4g1.5g
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 175g232kcal4.6g5.6g21g0g
Maustekurkku175g29kcal1.2g5.3g0.2g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2128g5290kcal88.8g422.2g340.8g111g
Valittu annoskoko1064g2645kcal44.4g211.1g170.4g55.5g
Annoskoko puolitettuna532g1323kcal22.2g105.6g85.2g27.8g
Arvot/100g100g249kcal4.2g19.8g16g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301534