Ruisherkku

Leikkaa leipä ohuiksi viipaleiksi.

Sulata voi pannulla ja sekoita valkosipulin kanssa.

Lisää suolaa maun mukaan ja paahda haluttuun rapeusasteeseen.

Nauti kermaviilidipin ja cocktailkurkkujen kera.

Myös salami on erinomainen lisuke!

Vinkki! Käytä palaleipiä tai reikäleipiä, limppu hajoaa pannulle.

Mitä vanhempaa leipää, sen parempi!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Jluukkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä, perinteinen, vesi, ruisjauho 528g1188kcal35.5g215g7.4g58.1g
Voi 200g1451kcal2.4g0.8g162.6g0g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13g0.5g1.7g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 200g265kcal5.3g6.4g24g0g
Maustekurkku200g33kcal1.4g6g0.2g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2432g6046kcal101.8g482.4g389.4g126.8g
Valittu annoskoko1216g3023kcal50.9g241.2g194.7g63.4g
Annoskoko puolitettuna608g1512kcal25.5g120.6g97.4g31.7g
Arvot/100g100g249kcal4.2g19.8g16g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301534