Ruisherkku

Leikkaa leipä ohuiksi viipaleiksi.

Sulata voi pannulla ja sekoita valkosipulin kanssa.

Lisää suolaa maun mukaan ja paahda haluttuun rapeusasteeseen.

Nauti kermaviilidipin ja cocktailkurkkujen kera.

Myös salami on erinomainen lisuke!

Vinkki! Käytä palaleipiä tai reikäleipiä, limppu hajoaa pannulle.

Mitä vanhempaa leipää, sen parempi!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Jluukkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä, perinteinen, vesi, ruisjauho 4342g9770kcal291.8g1768.1g61.2g477.6g
Voi 1645g11931kcal19.6g6.6g1337.2g0g
Valkosipuli 658g713kcal52g107.2g3.9g13.8g
Suola, annos 3g66g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 1645g2176kcal43.3g52.6g197.4g0g
Maustekurkku1645g271kcal11.5g49.3g1.6g29.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g49721kcal836.4g3967.6g3202.6g1042g
Valittu annoskoko10000g24861kcal418.2g1983.8g1601.3g521g
Annoskoko puolitettuna5000g12430kcal209.1g991.9g800.7g260.5g
Arvot/100g100g249kcal4.2g19.8g16g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301534