Ruisherkku

Leikkaa leipä ohuiksi viipaleiksi.

Sulata voi pannulla ja sekoita valkosipulin kanssa.

Lisää suolaa maun mukaan ja paahda haluttuun rapeusasteeseen.

Nauti kermaviilidipin ja cocktailkurkkujen kera.

Myös salami on erinomainen lisuke!

Vinkki! Käytä palaleipiä tai reikäleipiä, limppu hajoaa pannulle.

Mitä vanhempaa leipää, sen parempi!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Jluukkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä, perinteinen, vesi, ruisjauho 594g1337kcal39.9g241.9g8.4g65.3g
Voi 225g1632kcal2.7g0.9g182.9g0g
Valkosipuli 90g98kcal7.1g14.7g0.5g1.9g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 225g298kcal5.9g7.2g27g0g
Maustekurkku225g37kcal1.6g6.8g0.2g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2736g6802kcal114.4g543g438g142.6g
Valittu annoskoko1368g3401kcal57.2g271.5g219g71.3g
Annoskoko puolitettuna684g1701kcal28.6g135.8g109.5g35.7g
Arvot/100g100g249kcal4.2g19.8g16g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301534