Ruisherkku

Leikkaa leipä ohuiksi viipaleiksi.

Sulata voi pannulla ja sekoita valkosipulin kanssa.

Lisää suolaa maun mukaan ja paahda haluttuun rapeusasteeseen.

Nauti kermaviilidipin ja cocktailkurkkujen kera.

Myös salami on erinomainen lisuke!

Vinkki! Käytä palaleipiä tai reikäleipiä, limppu hajoaa pannulle.

Mitä vanhempaa leipää, sen parempi!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Jluukkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä, perinteinen, vesi, ruisjauho 66g149kcal4.4g26.9g0.9g7.3g
Voi 25g181kcal0.3g0.1g20.3g0g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 25g33kcal0.7g0.8g3g0g
Maustekurkku25g4.1kcal0.2g0.8g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana304g756kcal12.8g60.4g48.6g16g
Valittu annoskoko152g378kcal6.4g30.2g24.3g8g
Annoskoko puolitettuna76g189kcal3.2g15.1g12.2g4g
Arvot/100g100g249kcal4.2g19.9g16g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301534