Ruisherkku

Leikkaa leipä ohuiksi viipaleiksi.

Sulata voi pannulla ja sekoita valkosipulin kanssa.

Lisää suolaa maun mukaan ja paahda haluttuun rapeusasteeseen.

Nauti kermaviilidipin ja cocktailkurkkujen kera.

Myös salami on erinomainen lisuke!

Vinkki! Käytä palaleipiä tai reikäleipiä, limppu hajoaa pannulle.

Mitä vanhempaa leipää, sen parempi!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Jluukkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä, perinteinen, vesi, ruisjauho 660g1485kcal44.4g268.8g9.3g72.6g
Voi 250g1814kcal3g1g203.3g0g
Valkosipuli 100g108kcal7.9g16.3g0.6g2.1g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 250g331kcal6.6g8g30g0g
Maustekurkku250g41kcal1.8g7.5g0.3g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3040g7558kcal127.4g603.2g487g158.4g
Valittu annoskoko1520g3779kcal63.7g301.6g243.5g79.2g
Annoskoko puolitettuna760g1889kcal31.9g150.8g121.8g39.6g
Arvot/100g100g249kcal4.2g19.8g16g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301534