Ruisherkku

Leikkaa leipä ohuiksi viipaleiksi.

Sulata voi pannulla ja sekoita valkosipulin kanssa.

Lisää suolaa maun mukaan ja paahda haluttuun rapeusasteeseen.

Nauti kermaviilidipin ja cocktailkurkkujen kera.

Myös salami on erinomainen lisuke!

Vinkki! Käytä palaleipiä tai reikäleipiä, limppu hajoaa pannulle.

Mitä vanhempaa leipää, sen parempi!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Jluukkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä, perinteinen, vesi, ruisjauho 792g1782kcal53.2g322.5g11.2g87.1g
Voi 300g2176kcal3.6g1.2g243.9g0g
Valkosipuli 120g130kcal9.5g19.6g0.7g2.5g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 300g397kcal7.9g9.6g36g0g
Maustekurkku300g50kcal2.1g9g0.3g5.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3648g9069kcal152.6g723.8g584.2g190g
Valittu annoskoko1824g4535kcal76.3g361.9g292.1g95g
Annoskoko puolitettuna912g2267kcal38.2g181g146.1g47.5g
Arvot/100g100g249kcal4.2g19.8g16g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301534