Ruisherkku

Leikkaa leipä ohuiksi viipaleiksi.

Sulata voi pannulla ja sekoita valkosipulin kanssa.

Lisää suolaa maun mukaan ja paahda haluttuun rapeusasteeseen.

Nauti kermaviilidipin ja cocktailkurkkujen kera.

Myös salami on erinomainen lisuke!

Vinkki! Käytä palaleipiä tai reikäleipiä, limppu hajoaa pannulle.

Mitä vanhempaa leipää, sen parempi!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Jluukkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä, perinteinen, vesi, ruisjauho 924g2079kcal62.1g376.3g13g101.6g
Voi 350g2539kcal4.2g1.4g284.6g0g
Valkosipuli 140g152kcal11.1g22.8g0.8g2.9g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 350g463kcal9.2g11.2g42g0g
Maustekurkku350g58kcal2.5g10.5g0.4g6.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4256g10581kcal178.2g844.4g681.6g221.6g
Valittu annoskoko2128g5290kcal89.1g422.2g340.8g110.8g
Annoskoko puolitettuna1064g2645kcal44.6g211.1g170.4g55.4g
Arvot/100g100g249kcal4.2g19.8g16g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301534