Ruisherkku

Leikkaa leipä ohuiksi viipaleiksi.

Sulata voi pannulla ja sekoita valkosipulin kanssa.

Lisää suolaa maun mukaan ja paahda haluttuun rapeusasteeseen.

Nauti kermaviilidipin ja cocktailkurkkujen kera.

Myös salami on erinomainen lisuke!

Vinkki! Käytä palaleipiä tai reikäleipiä, limppu hajoaa pannulle.

Mitä vanhempaa leipää, sen parempi!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Jluukkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä, perinteinen, vesi, ruisjauho 1056g2376kcal71g430g14.9g116.2g
Voi 400g2902kcal4.8g1.6g325.2g0g
Valkosipuli 160g173kcal12.6g26.1g1g3.4g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 400g529kcal10.5g12.8g48g0g
Maustekurkku400g66kcal2.8g12g0.4g7.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4864g12092kcal203.4g965g779g253.6g
Valittu annoskoko2432g6046kcal101.7g482.5g389.5g126.8g
Annoskoko puolitettuna1216g3023kcal50.9g241.3g194.8g63.4g
Arvot/100g100g249kcal4.2g19.8g16g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301534