Ruisherkku

Leikkaa leipä ohuiksi viipaleiksi.

Sulata voi pannulla ja sekoita valkosipulin kanssa.

Lisää suolaa maun mukaan ja paahda haluttuun rapeusasteeseen.

Nauti kermaviilidipin ja cocktailkurkkujen kera.

Myös salami on erinomainen lisuke!

Vinkki! Käytä palaleipiä tai reikäleipiä, limppu hajoaa pannulle.

Mitä vanhempaa leipää, sen parempi!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Jluukkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä, perinteinen, vesi, ruisjauho 1188g2673kcal79.8g483.8g16.8g130.7g
Voi 450g3264kcal5.4g1.8g365.9g0g
Valkosipuli 180g195kcal14.2g29.3g1.1g3.8g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 450g595kcal11.8g14.4g54g0g
Maustekurkku450g74kcal3.2g13.5g0.5g8.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5472g13604kcal228.8g1085.6g876.6g285.2g
Valittu annoskoko2736g6802kcal114.4g542.8g438.3g142.6g
Annoskoko puolitettuna1368g3401kcal57.2g271.4g219.2g71.3g
Arvot/100g100g249kcal4.2g19.8g16g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301534