Ruisherkku

Leikkaa leipä ohuiksi viipaleiksi.

Sulata voi pannulla ja sekoita valkosipulin kanssa.

Lisää suolaa maun mukaan ja paahda haluttuun rapeusasteeseen.

Nauti kermaviilidipin ja cocktailkurkkujen kera.

Myös salami on erinomainen lisuke!

Vinkki! Käytä palaleipiä tai reikäleipiä, limppu hajoaa pannulle.

Mitä vanhempaa leipää, sen parempi!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Jluukkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä, perinteinen, vesi, ruisjauho 132g297kcal8.9g53.8g1.9g14.5g
Voi 50g363kcal0.6g0.2g40.7g0g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 50g66kcal1.3g1.6g6g0g
Maustekurkku50g8.3kcal0.4g1.5g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana608g1512kcal25.6g120.8g97.6g31.6g
Valittu annoskoko304g756kcal12.8g60.4g48.8g15.8g
Annoskoko puolitettuna152g378kcal6.4g30.2g24.4g7.9g
Arvot/100g100g249kcal4.2g19.9g16.1g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301534