Ruisherkku

Leikkaa leipä ohuiksi viipaleiksi.

Sulata voi pannulla ja sekoita valkosipulin kanssa.

Lisää suolaa maun mukaan ja paahda haluttuun rapeusasteeseen.

Nauti kermaviilidipin ja cocktailkurkkujen kera.

Myös salami on erinomainen lisuke!

Vinkki! Käytä palaleipiä tai reikäleipiä, limppu hajoaa pannulle.

Mitä vanhempaa leipää, sen parempi!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Jluukkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä, perinteinen, vesi, ruisjauho 1584g3564kcal106.4g645g22.3g174.2g
Voi 600g4353kcal7.1g2.4g487.8g0g
Valkosipuli 240g260kcal19g39.1g1.4g5g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 600g794kcal15.8g19.2g72g0g
Maustekurkku600g99kcal4.2g18g0.6g10.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7296g18138kcal305g1447.4g1168.2g380g
Valittu annoskoko3648g9069kcal152.5g723.7g584.1g190g
Annoskoko puolitettuna1824g4535kcal76.3g361.9g292.1g95g
Arvot/100g100g249kcal4.2g19.8g16g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301534