Ruisherkku

Leikkaa leipä ohuiksi viipaleiksi.

Sulata voi pannulla ja sekoita valkosipulin kanssa.

Lisää suolaa maun mukaan ja paahda haluttuun rapeusasteeseen.

Nauti kermaviilidipin ja cocktailkurkkujen kera.

Myös salami on erinomainen lisuke!

Vinkki! Käytä palaleipiä tai reikäleipiä, limppu hajoaa pannulle.

Mitä vanhempaa leipää, sen parempi!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Jluukkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä, perinteinen, vesi, ruisjauho 1848g4158kcal124.2g752.5g26.1g203.3g
Voi 700g5078kcal8.3g2.8g569.1g0g
Valkosipuli 280g303kcal22.1g45.6g1.7g5.9g
Suola, annos 3g28g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 700g926kcal18.4g22.4g84g0g
Maustekurkku700g116kcal4.9g21g0.7g12.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8512g21161kcal355.8g1688.6g1363.2g443.6g
Valittu annoskoko4256g10581kcal177.9g844.3g681.6g221.8g
Annoskoko puolitettuna2128g5290kcal89g422.2g340.8g110.9g
Arvot/100g100g249kcal4.2g19.8g16g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301534