Ruisherkku

Leikkaa leipä ohuiksi viipaleiksi.

Sulata voi pannulla ja sekoita valkosipulin kanssa.

Lisää suolaa maun mukaan ja paahda haluttuun rapeusasteeseen.

Nauti kermaviilidipin ja cocktailkurkkujen kera.

Myös salami on erinomainen lisuke!

Vinkki! Käytä palaleipiä tai reikäleipiä, limppu hajoaa pannulle.

Mitä vanhempaa leipää, sen parempi!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Jluukkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä, perinteinen, vesi, ruisjauho 198g446kcal13.3g80.6g2.8g21.8g
Voi 75g544kcal0.9g0.3g61g0g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 75g99kcal2g2.4g9g0g
Maustekurkku75g12kcal0.5g2.3g0.1g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana912g2267kcal38.2g181g146.2g47.6g
Valittu annoskoko456g1134kcal19.1g90.5g73.1g23.8g
Annoskoko puolitettuna228g567kcal9.6g45.3g36.6g11.9g
Arvot/100g100g249kcal4.2g19.8g16g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301534