Ruisherkku

Leikkaa leipä ohuiksi viipaleiksi.

Sulata voi pannulla ja sekoita valkosipulin kanssa.

Lisää suolaa maun mukaan ja paahda haluttuun rapeusasteeseen.

Nauti kermaviilidipin ja cocktailkurkkujen kera.

Myös salami on erinomainen lisuke!

Vinkki! Käytä palaleipiä tai reikäleipiä, limppu hajoaa pannulle.

Mitä vanhempaa leipää, sen parempi!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Jluukkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä, perinteinen, vesi, ruisjauho 2112g4752kcal141.9g860g29.8g232.3g
Voi 800g5803kcal9.5g3.2g650.4g0g
Valkosipuli 320g347kcal25.3g52.2g1.9g6.7g
Suola, annos 3g32g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 800g1058kcal21g25.6g96g0g
Maustekurkku800g132kcal5.6g24g0.8g14.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9728g24184kcal406.6g1930g1557.8g506.8g
Valittu annoskoko4864g12092kcal203.3g965g778.9g253.4g
Annoskoko puolitettuna2432g6046kcal101.7g482.5g389.5g126.7g
Arvot/100g100g249kcal4.2g19.8g16g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301534