Ruisherkku

Leikkaa leipä ohuiksi viipaleiksi.

Sulata voi pannulla ja sekoita valkosipulin kanssa.

Lisää suolaa maun mukaan ja paahda haluttuun rapeusasteeseen.

Nauti kermaviilidipin ja cocktailkurkkujen kera.

Myös salami on erinomainen lisuke!

Vinkki! Käytä palaleipiä tai reikäleipiä, limppu hajoaa pannulle.

Mitä vanhempaa leipää, sen parempi!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Jluukkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä, perinteinen, vesi, ruisjauho 2376g5346kcal159.7g967.5g33.5g261.4g
Voi 900g6529kcal10.7g3.6g731.7g0g
Valkosipuli 360g390kcal28.4g58.7g2.2g7.6g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 900g1191kcal23.7g28.8g108g0g
Maustekurkku900g149kcal6.3g27g0.9g16.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10944g27207kcal457.6g2171.2g1752.6g570.4g
Valittu annoskoko5472g13604kcal228.8g1085.6g876.3g285.2g
Annoskoko puolitettuna2736g6802kcal114.4g542.8g438.2g142.6g
Arvot/100g100g249kcal4.2g19.8g16g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301534