Ruisherkku

Leikkaa leipä ohuiksi viipaleiksi.

Sulata voi pannulla ja sekoita valkosipulin kanssa.

Lisää suolaa maun mukaan ja paahda haluttuun rapeusasteeseen.

Nauti kermaviilidipin ja cocktailkurkkujen kera.

Myös salami on erinomainen lisuke!

Vinkki! Käytä palaleipiä tai reikäleipiä, limppu hajoaa pannulle.

Mitä vanhempaa leipää, sen parempi!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Jluukkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä, perinteinen, vesi, ruisjauho 264g594kcal17.7g107.5g3.7g29g
Voi 100g725kcal1.2g0.4g81.3g0g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 100g132kcal2.6g3.2g12g0g
Maustekurkku100g17kcal0.7g3g0.1g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1216g3023kcal50.8g241.2g194.6g63.2g
Valittu annoskoko608g1512kcal25.4g120.6g97.3g31.6g
Annoskoko puolitettuna304g756kcal12.7g60.3g48.7g15.8g
Arvot/100g100g249kcal4.2g19.8g16g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301534