Ruisherkku

Leikkaa leipä ohuiksi viipaleiksi.

Sulata voi pannulla ja sekoita valkosipulin kanssa.

Lisää suolaa maun mukaan ja paahda haluttuun rapeusasteeseen.

Nauti kermaviilidipin ja cocktailkurkkujen kera.

Myös salami on erinomainen lisuke!

Vinkki! Käytä palaleipiä tai reikäleipiä, limppu hajoaa pannulle.

Mitä vanhempaa leipää, sen parempi!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Jluukkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä, perinteinen, vesi, ruisjauho 2640g5940kcal177.4g1075g37.2g290.4g
Voi 1000g7254kcal11.9g4g813g0g
Valkosipuli 400g433kcal31.6g65.2g2.4g8.4g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 1000g1323kcal26.3g32g120g0g
Maustekurkku1000g165kcal7g30g1g18g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12160g30230kcal508.4g2412.4g1947.2g633.6g
Valittu annoskoko6080g15115kcal254.2g1206.2g973.6g316.8g
Annoskoko puolitettuna3040g7558kcal127.1g603.1g486.8g158.4g
Arvot/100g100g249kcal4.2g19.8g16g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301534