Ruisherkku

Leikkaa leipä ohuiksi viipaleiksi.

Sulata voi pannulla ja sekoita valkosipulin kanssa.

Lisää suolaa maun mukaan ja paahda haluttuun rapeusasteeseen.

Nauti kermaviilidipin ja cocktailkurkkujen kera.

Myös salami on erinomainen lisuke!

Vinkki! Käytä palaleipiä tai reikäleipiä, limppu hajoaa pannulle.

Mitä vanhempaa leipää, sen parempi!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Jluukkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä, perinteinen, vesi, ruisjauho 330g743kcal22.2g134.4g4.7g36.3g
Voi 125g907kcal1.5g0.5g101.6g0g
Valkosipuli 50g54kcal4g8.2g0.3g1.1g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 125g165kcal3.3g4g15g0g
Maustekurkku125g21kcal0.9g3.8g0.1g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1520g3779kcal63.8g301.8g243.4g79.4g
Valittu annoskoko760g1890kcal31.9g150.9g121.7g39.7g
Annoskoko puolitettuna380g945kcal16g75.5g60.9g19.9g
Arvot/100g100g249kcal4.2g19.9g16g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301534