Ruisherkku

Leikkaa leipä ohuiksi viipaleiksi.

Sulata voi pannulla ja sekoita valkosipulin kanssa.

Lisää suolaa maun mukaan ja paahda haluttuun rapeusasteeseen.

Nauti kermaviilidipin ja cocktailkurkkujen kera.

Myös salami on erinomainen lisuke!

Vinkki! Käytä palaleipiä tai reikäleipiä, limppu hajoaa pannulle.

Mitä vanhempaa leipää, sen parempi!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Jluukkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä, perinteinen, vesi, ruisjauho 396g891kcal26.6g161.3g5.6g43.6g
Voi 150g1088kcal1.8g0.6g122g0g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 150g198kcal3.9g4.8g18g0g
Maustekurkku150g25kcal1.1g4.5g0.2g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1824g4535kcal76.2g362g292.4g95.2g
Valittu annoskoko912g2267kcal38.1g181g146.2g47.6g
Annoskoko puolitettuna456g1134kcal19.1g90.5g73.1g23.8g
Arvot/100g100g249kcal4.2g19.8g16g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301534