Kaalilaatikko

Keitä pilkottu kaali.

Paista jauheliha.

Riisi astian pohjalle.

Sekoita kaali ja jauheliha, lisää seokseen mustapippuria ja suolaa.

Voi pinnalle. 200 astetta ja 50 min, uunin alimmalla tasolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 404 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali750g158kcal9g25.5g1.5g15.7g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Siirappi 45g136kcal0g33.3g0g0g
Riisi puuroutuva 32g109kcal1.9g24.1g0.2g0.7g
Voi 11g76kcal0.1g0g8.5g0g
Jauheliha, sika-nauta 300g664kcal52.5g0g51g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2424g2327kcal129g173g122.6g35.4g
Valittu annoskoko1212g1163kcal64.5g86.5g61.3g17.7g
Annoskoko puolitettuna606g582kcal32.3g43.3g30.7g8.9g
Arvot/100g100g96kcal5.3g7.1g5.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301590