Kaalilaatikko

Keitä pilkottu kaali.

Paista jauheliha.

Riisi astian pohjalle.

Sekoita kaali ja jauheliha, lisää seokseen mustapippuria ja suolaa.

Voi pinnalle. 200 astetta ja 50 min, uunin alimmalla tasolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 404 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1000g211kcal12g34g2g21g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Siirappi 60g181kcal0.1g44.5g0g0g
Riisi puuroutuva 43g146kcal2.6g32.1g0.3g1g
Voi 14g102kcal0.2g0.1g11.4g0g
Jauheliha, sika-nauta 400g886kcal70g0g68g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3233g3104kcal172.4g231g163.8g47.4g
Valittu annoskoko1617g1552kcal86.2g115.5g81.9g23.7g
Annoskoko puolitettuna808g776kcal43.1g57.8g41g11.9g
Arvot/100g100g96kcal5.3g7.1g5.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301590