Kaalilaatikko

Keitä pilkottu kaali.

Paista jauheliha.

Riisi astian pohjalle.

Sekoita kaali ja jauheliha, lisää seokseen mustapippuria ja suolaa.

Voi pinnalle. 200 astetta ja 50 min, uunin alimmalla tasolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 404 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1250g264kcal15g42.5g2.5g26.2g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.2g2.1g
Siirappi 75g226kcal0.1g55.6g0g0g
Riisi puuroutuva 53g182kcal3.2g40.2g0.4g1.2g
Voi 18g127kcal0.2g0.1g14.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 500g1107kcal87.5g0g85g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4040g3878kcal215.2g288.8g204.6g59g
Valittu annoskoko2020g1939kcal107.6g144.4g102.3g29.5g
Annoskoko puolitettuna1010g970kcal53.8g72.2g51.2g14.8g
Arvot/100g100g96kcal5.3g7.1g5.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301590