Kaalilaatikko

Keitä pilkottu kaali.

Paista jauheliha.

Riisi astian pohjalle.

Sekoita kaali ja jauheliha, lisää seokseen mustapippuria ja suolaa.

Voi pinnalle. 200 astetta ja 50 min, uunin alimmalla tasolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 404 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1500g316kcal18g51g3g31.5g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Siirappi 90g271kcal0.1g66.7g0g0g
Riisi puuroutuva 64g218kcal3.9g48.2g0.4g1.5g
Voi 21g152kcal0.2g0.1g17.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 600g1328kcal105g0g102g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4848g4654kcal258.2g346.4g245.6g71g
Valittu annoskoko2424g2327kcal129.1g173.2g122.8g35.5g
Annoskoko puolitettuna1212g1163kcal64.6g86.6g61.4g17.8g
Arvot/100g100g96kcal5.3g7.1g5.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301590