Kaalilaatikko

Keitä pilkottu kaali.

Paista jauheliha.

Riisi astian pohjalle.

Sekoita kaali ja jauheliha, lisää seokseen mustapippuria ja suolaa.

Voi pinnalle. 200 astetta ja 50 min, uunin alimmalla tasolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 404 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1750g369kcal21g59.5g3.5g36.7g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.3g3g
Siirappi 105g317kcal0.1g77.8g0g0g
Riisi puuroutuva 74g255kcal4.5g56.2g0.5g1.7g
Voi 25g178kcal0.3g0.1g19.9g0g
Jauheliha, sika-nauta 700g1550kcal122.5g0g119g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5656g5429kcal301.4g404g286.4g82.8g
Valittu annoskoko2828g2715kcal150.7g202g143.2g41.4g
Annoskoko puolitettuna1414g1357kcal75.4g101g71.6g20.7g
Arvot/100g100g96kcal5.3g7.1g5.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301590