Kaalilaatikko

Keitä pilkottu kaali.

Paista jauheliha.

Riisi astian pohjalle.

Sekoita kaali ja jauheliha, lisää seokseen mustapippuria ja suolaa.

Voi pinnalle. 200 astetta ja 50 min, uunin alimmalla tasolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 404 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali250g53kcal3g8.5g0.5g5.2g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Siirappi 15g45kcal0g11.1g0g0g
Riisi puuroutuva 11g36kcal0.6g8g0.1g0.2g
Voi 3.5g25kcal0g0g2.8g0g
Jauheliha, sika-nauta 100g221kcal17.5g0g17g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana808g776kcal42.8g57.6g40.8g11.6g
Valittu annoskoko404g388kcal21.4g28.8g20.4g5.8g
Annoskoko puolitettuna202g194kcal10.7g14.4g10.2g2.9g
Arvot/100g100g96kcal5.3g7.1g5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301590