Kaalilaatikko

Keitä pilkottu kaali.

Paista jauheliha.

Riisi astian pohjalle.

Sekoita kaali ja jauheliha, lisää seokseen mustapippuria ja suolaa.

Voi pinnalle. 200 astetta ja 50 min, uunin alimmalla tasolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 404 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2499g527kcal30g85g5g52.5g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.2g12g0.5g4.2g
Siirappi 150g452kcal0.1g111.1g0g0g
Riisi puuroutuva 106g364kcal6.4g80.3g0.7g2.4g
Voi 35g254kcal0.4g0.1g28.4g0g
Jauheliha, sika-nauta 1000g2214kcal174.9g0g169.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8080g7756kcal430g577g409g118.2g
Valittu annoskoko4040g3878kcal215g288.5g204.5g59.1g
Annoskoko puolitettuna2020g1939kcal107.5g144.3g102.3g29.6g
Arvot/100g100g96kcal5.3g7.1g5.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301590