Kaalilaatikko

Keitä pilkottu kaali.

Paista jauheliha.

Riisi astian pohjalle.

Sekoita kaali ja jauheliha, lisää seokseen mustapippuria ja suolaa.

Voi pinnalle. 200 astetta ja 50 min, uunin alimmalla tasolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 404 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali4000g844kcal48g136g8g84g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Siirappi 240g724kcal0.2g177.8g0g0g
Riisi puuroutuva 170g582kcal10.3g128.5g1.2g3.9g
Voi 56g406kcal0.7g0.2g45.5g0g
Jauheliha, sika-nauta 1600g3543kcal280g0g272g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12932g12414kcal688.8g923.4g655g189.4g
Valittu annoskoko6466g6207kcal344.4g461.7g327.5g94.7g
Annoskoko puolitettuna3233g3103kcal172.2g230.9g163.8g47.4g
Arvot/100g100g96kcal5.3g7.1g5.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301590