Kaalilaatikko

Keitä pilkottu kaali.

Paista jauheliha.

Riisi astian pohjalle.

Sekoita kaali ja jauheliha, lisää seokseen mustapippuria ja suolaa.

Voi pinnalle. 200 astetta ja 50 min, uunin alimmalla tasolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 404 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali500g106kcal6g17g1g10.5g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Siirappi 30g90kcal0g22.2g0g0g
Riisi puuroutuva 21g73kcal1.3g16.1g0.1g0.5g
Voi 7g51kcal0.1g0g5.7g0g
Jauheliha, sika-nauta 200g443kcal35g0g34g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1616g1551kcal86g115.4g81.8g23.6g
Valittu annoskoko808g776kcal43g57.7g40.9g11.8g
Annoskoko puolitettuna404g388kcal21.5g28.9g20.5g5.9g
Arvot/100g100g96kcal5.3g7.1g5.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301590