Pikantti broileri ruusukaalin ja pinaatin kera

Mausta broilerin rintafilee suolalla ja pippurilla.

Paista pannulla 4min molemmin puolin.

Ota broilerin rintafilee pannulta pois.

Lisää pannulle viipaloitu salottisipuli, valkosipuli ja timjami.

Paista n. 5min miedolla lämmöllä.

Lisää tomaattipyree, punaviini ja balsamiviinietikka.

Keitä 1 min. Lisää vettä jos seoksesta tulee liian kiinteää.

Pane rintafilee takaisin pannuun ja hauduta miedolla lämmöllä 6-8 minuuttia.

Puhdista ja halkaise ruusukaalit ja keitä suolalla maustetussa vedessä 5-7 min, kunnes ovat kypsiä.

Höyrytä pinaattia puoli minuuttia ja valuta sen jälkeen vesi pois pinaatista.

Mausta kastike suolalla ja pippurilla.

Syö broileri sipulikastikkeen, ruusukaalien ja pinaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 781 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 300g321kcal69.3g0g4.5g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Oliiviöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g150g108kcal3.8g25.2g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6g6.2kcal0.5g1g0g0.1g
Timjami 3g8.5kcal0.3g0.8g0.2g1.1g
Punaviini 75g53kcal0.2g0.2g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g23g25kcal0.2g5.2g0g0g
Ruusukaali 300g73kcal4.1g5.8g1.5g7.5g
Pinaatti 300g40kcal4.9g1.2g0.9g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2343g1421kcal167.2g81g29.8g26.8g
Valittu annoskoko1172g710kcal83.6g40.5g14.9g13.4g
Annoskoko puolitettuna586g355kcal41.8g20.3g7.5g6.7g
Arvot/100g100g61kcal7.1g3.5g1.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301680