Pikantti broileri ruusukaalin ja pinaatin kera

Mausta broilerin rintafilee suolalla ja pippurilla.

Paista pannulla 4min molemmin puolin.

Ota broilerin rintafilee pannulta pois.

Lisää pannulle viipaloitu salottisipuli, valkosipuli ja timjami.

Paista n. 5min miedolla lämmöllä.

Lisää tomaattipyree, punaviini ja balsamiviinietikka.

Keitä 1 min. Lisää vettä jos seoksesta tulee liian kiinteää.

Pane rintafilee takaisin pannuun ja hauduta miedolla lämmöllä 6-8 minuuttia.

Puhdista ja halkaise ruusukaalit ja keitä suolalla maustetussa vedessä 5-7 min, kunnes ovat kypsiä.

Höyrytä pinaattia puoli minuuttia ja valuta sen jälkeen vesi pois pinaatista.

Mausta kastike suolalla ja pippurilla.

Syö broileri sipulikastikkeen, ruusukaalien ja pinaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 781 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 2561g2743kcal591.5g0g38.4g0g
Suola, annos 3g38g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 26g72kcal2.8g9.8g0.8g6.8g
Oliiviöljy 64g566kcal0g0g64g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g1280g922kcal32g215.1g1.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g51g53kcal4g8.3g0.3g1g
Timjami 26g72kcal2.3g6.9g1.9g9.5g
Punaviini 640g451kcal2g1.3g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g192g217kcal1.3g44.2g0.1g0g
Ruusukaali 2561g626kcal35.3g49.9g12.8g64g
Pinaatti 2561g342kcal41.5g10.2g7.7g33.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g12129kcal1425.4g691.4g254.6g229.2g
Valittu annoskoko10000g6065kcal712.7g345.7g127.3g114.6g
Annoskoko puolitettuna5000g3032kcal356.4g172.9g63.7g57.3g
Arvot/100g100g61kcal7.1g3.5g1.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301680