Pikantti broileri ruusukaalin ja pinaatin kera

Mausta broilerin rintafilee suolalla ja pippurilla.

Paista pannulla 4min molemmin puolin.

Ota broilerin rintafilee pannulta pois.

Lisää pannulle viipaloitu salottisipuli, valkosipuli ja timjami.

Paista n. 5min miedolla lämmöllä.

Lisää tomaattipyree, punaviini ja balsamiviinietikka.

Keitä 1 min. Lisää vettä jos seoksesta tulee liian kiinteää.

Pane rintafilee takaisin pannuun ja hauduta miedolla lämmöllä 6-8 minuuttia.

Puhdista ja halkaise ruusukaalit ja keitä suolalla maustetussa vedessä 5-7 min, kunnes ovat kypsiä.

Höyrytä pinaattia puoli minuuttia ja valuta sen jälkeen vesi pois pinaatista.

Mausta kastike suolalla ja pippurilla.

Syö broileri sipulikastikkeen, ruusukaalien ja pinaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 781 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 350g375kcal80.8g0g5.2g0g
Suola, annos 3g5.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.5g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Oliiviöljy 8.7g77kcal0g0g8.7g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g175g126kcal4.4g29.4g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7g7.3kcal0.6g1.1g0g0.1g
Timjami 3.5g10kcal0.3g0.9g0.3g1.3g
Punaviini 88g62kcal0.3g0.2g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g26g30kcal0.2g6g0g0g
Ruusukaali 350g86kcal4.8g6.8g1.7g8.7g
Pinaatti 350g47kcal5.7g1.4g1g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2733g1658kcal195g94.2g34.4g31g
Valittu annoskoko1367g829kcal97.5g47.1g17.2g15.5g
Annoskoko puolitettuna683g415kcal48.8g23.6g8.6g7.8g
Arvot/100g100g61kcal7.1g3.4g1.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301680