Pikantti broileri ruusukaalin ja pinaatin kera

Mausta broilerin rintafilee suolalla ja pippurilla.

Paista pannulla 4min molemmin puolin.

Ota broilerin rintafilee pannulta pois.

Lisää pannulle viipaloitu salottisipuli, valkosipuli ja timjami.

Paista n. 5min miedolla lämmöllä.

Lisää tomaattipyree, punaviini ja balsamiviinietikka.

Keitä 1 min. Lisää vettä jos seoksesta tulee liian kiinteää.

Pane rintafilee takaisin pannuun ja hauduta miedolla lämmöllä 6-8 minuuttia.

Puhdista ja halkaise ruusukaalit ja keitä suolalla maustetussa vedessä 5-7 min, kunnes ovat kypsiä.

Höyrytä pinaattia puoli minuuttia ja valuta sen jälkeen vesi pois pinaatista.

Mausta kastike suolalla ja pippurilla.

Syö broileri sipulikastikkeen, ruusukaalien ja pinaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 781 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 50g54kcal11.5g0g0.7g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g25g18kcal0.6g4.2g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Timjami 0.5g1.4kcal0g0.1g0g0.2g
Punaviini 13g8.8kcal0g0g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g3.7g4.2kcal0g0.9g0g0g
Ruusukaali 50g12kcal0.7g1g0.2g1.2g
Pinaatti 50g6.7kcal0.8g0.2g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana390g237kcal27.6g13.6g4.4g4.2g
Valittu annoskoko195g118kcal13.8g6.8g2.2g2.1g
Annoskoko puolitettuna98g59kcal6.9g3.4g1.1g1.1g
Arvot/100g100g61kcal7.1g3.5g1.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301680