Pikantti broileri ruusukaalin ja pinaatin kera

Mausta broilerin rintafilee suolalla ja pippurilla.

Paista pannulla 4min molemmin puolin.

Ota broilerin rintafilee pannulta pois.

Lisää pannulle viipaloitu salottisipuli, valkosipuli ja timjami.

Paista n. 5min miedolla lämmöllä.

Lisää tomaattipyree, punaviini ja balsamiviinietikka.

Keitä 1 min. Lisää vettä jos seoksesta tulee liian kiinteää.

Pane rintafilee takaisin pannuun ja hauduta miedolla lämmöllä 6-8 minuuttia.

Puhdista ja halkaise ruusukaalit ja keitä suolalla maustetussa vedessä 5-7 min, kunnes ovat kypsiä.

Höyrytä pinaattia puoli minuuttia ja valuta sen jälkeen vesi pois pinaatista.

Mausta kastike suolalla ja pippurilla.

Syö broileri sipulikastikkeen, ruusukaalien ja pinaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 781 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 500g536kcal115.5g0g7.5g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 5g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Oliiviöljy 13g111kcal0g0g12.5g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g250g180kcal6.3g42g0.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Timjami 5g14kcal0.5g1.3g0.4g1.8g
Punaviini 125g88kcal0.4g0.3g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g38g42kcal0.3g8.6g0g0g
Ruusukaali 500g122kcal6.9g9.7g2.5g12.5g
Pinaatti 500g67kcal8.1g2g1.5g6.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3905g2368kcal278.6g134.8g50g44.6g
Valittu annoskoko1953g1184kcal139.3g67.4g25g22.3g
Annoskoko puolitettuna976g592kcal69.7g33.7g12.5g11.2g
Arvot/100g100g61kcal7.1g3.5g1.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301680