Pikantti broileri ruusukaalin ja pinaatin kera

Mausta broilerin rintafilee suolalla ja pippurilla.

Paista pannulla 4min molemmin puolin.

Ota broilerin rintafilee pannulta pois.

Lisää pannulle viipaloitu salottisipuli, valkosipuli ja timjami.

Paista n. 5min miedolla lämmöllä.

Lisää tomaattipyree, punaviini ja balsamiviinietikka.

Keitä 1 min. Lisää vettä jos seoksesta tulee liian kiinteää.

Pane rintafilee takaisin pannuun ja hauduta miedolla lämmöllä 6-8 minuuttia.

Puhdista ja halkaise ruusukaalit ja keitä suolalla maustetussa vedessä 5-7 min, kunnes ovat kypsiä.

Höyrytä pinaattia puoli minuuttia ja valuta sen jälkeen vesi pois pinaatista.

Mausta kastike suolalla ja pippurilla.

Syö broileri sipulikastikkeen, ruusukaalien ja pinaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 781 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 600g643kcal138.6g0g9g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Oliiviöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g300g216kcal7.5g50.4g0.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g13kcal0.9g2g0.1g0.2g
Timjami 6g17kcal0.5g1.6g0.4g2.2g
Punaviini 150g106kcal0.5g0.3g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g45g51kcal0.3g10.3g0g0g
Ruusukaali 600g147kcal8.3g11.7g3g15g
Pinaatti 600g80kcal9.7g2.4g1.8g7.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4686g2842kcal334g162g59.6g53.6g
Valittu annoskoko2343g1421kcal167g81g29.8g26.8g
Annoskoko puolitettuna1172g711kcal83.5g40.5g14.9g13.4g
Arvot/100g100g61kcal7.1g3.5g1.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301680