Pikantti broileri ruusukaalin ja pinaatin kera

Mausta broilerin rintafilee suolalla ja pippurilla.

Paista pannulla 4min molemmin puolin.

Ota broilerin rintafilee pannulta pois.

Lisää pannulle viipaloitu salottisipuli, valkosipuli ja timjami.

Paista n. 5min miedolla lämmöllä.

Lisää tomaattipyree, punaviini ja balsamiviinietikka.

Keitä 1 min. Lisää vettä jos seoksesta tulee liian kiinteää.

Pane rintafilee takaisin pannuun ja hauduta miedolla lämmöllä 6-8 minuuttia.

Puhdista ja halkaise ruusukaalit ja keitä suolalla maustetussa vedessä 5-7 min, kunnes ovat kypsiä.

Höyrytä pinaattia puoli minuuttia ja valuta sen jälkeen vesi pois pinaatista.

Mausta kastike suolalla ja pippurilla.

Syö broileri sipulikastikkeen, ruusukaalien ja pinaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 781 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 700g750kcal161.7g0g10.5g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 7g20kcal0.8g2.7g0.2g1.9g
Oliiviöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g350g252kcal8.8g58.8g0.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Timjami 7g20kcal0.6g1.9g0.5g2.6g
Punaviini 175g123kcal0.5g0.4g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g53g59kcal0.4g12.1g0g0g
Ruusukaali 700g171kcal9.7g13.6g3.5g17.5g
Pinaatti 700g93kcal11.3g2.8g2.1g9.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5467g3316kcal389.8g189.2g69.6g62.8g
Valittu annoskoko2734g1658kcal194.9g94.6g34.8g31.4g
Annoskoko puolitettuna1367g829kcal97.5g47.3g17.4g15.7g
Arvot/100g100g61kcal7.1g3.5g1.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301680