Pikantti broileri ruusukaalin ja pinaatin kera

Mausta broilerin rintafilee suolalla ja pippurilla.

Paista pannulla 4min molemmin puolin.

Ota broilerin rintafilee pannulta pois.

Lisää pannulle viipaloitu salottisipuli, valkosipuli ja timjami.

Paista n. 5min miedolla lämmöllä.

Lisää tomaattipyree, punaviini ja balsamiviinietikka.

Keitä 1 min. Lisää vettä jos seoksesta tulee liian kiinteää.

Pane rintafilee takaisin pannuun ja hauduta miedolla lämmöllä 6-8 minuuttia.

Puhdista ja halkaise ruusukaalit ja keitä suolalla maustetussa vedessä 5-7 min, kunnes ovat kypsiä.

Höyrytä pinaattia puoli minuuttia ja valuta sen jälkeen vesi pois pinaatista.

Mausta kastike suolalla ja pippurilla.

Syö broileri sipulikastikkeen, ruusukaalien ja pinaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 781 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 900g964kcal207.9g0g13.5g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 9g25kcal1g3.4g0.3g2.4g
Oliiviöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g450g324kcal11.3g75.6g0.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Timjami 9g25kcal0.8g2.4g0.7g3.3g
Punaviini 225g159kcal0.7g0.5g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g68g76kcal0.5g15.5g0g0g
Ruusukaali 900g220kcal12.4g17.5g4.5g22.5g
Pinaatti 900g120kcal14.6g3.6g2.7g11.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7029g4263kcal501.2g242.8g89.6g80.6g
Valittu annoskoko3515g2131kcal250.6g121.4g44.8g40.3g
Annoskoko puolitettuna1757g1066kcal125.3g60.7g22.4g20.2g
Arvot/100g100g61kcal7.1g3.5g1.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301680