Pikantti broileri ruusukaalin ja pinaatin kera

Mausta broilerin rintafilee suolalla ja pippurilla.

Paista pannulla 4min molemmin puolin.

Ota broilerin rintafilee pannulta pois.

Lisää pannulle viipaloitu salottisipuli, valkosipuli ja timjami.

Paista n. 5min miedolla lämmöllä.

Lisää tomaattipyree, punaviini ja balsamiviinietikka.

Keitä 1 min. Lisää vettä jos seoksesta tulee liian kiinteää.

Pane rintafilee takaisin pannuun ja hauduta miedolla lämmöllä 6-8 minuuttia.

Puhdista ja halkaise ruusukaalit ja keitä suolalla maustetussa vedessä 5-7 min, kunnes ovat kypsiä.

Höyrytä pinaattia puoli minuuttia ja valuta sen jälkeen vesi pois pinaatista.

Mausta kastike suolalla ja pippurilla.

Syö broileri sipulikastikkeen, ruusukaalien ja pinaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 781 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 1280g1372kcal295.8g0g19.2g0g
Suola, annos 3g19g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 13g36kcal1.4g4.9g0.4g3.4g
Oliiviöljy 32g283kcal0g0g32g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g640g461kcal16g107.6g0.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g26g27kcal2g4.2g0.2g0.5g
Timjami 13g36kcal1.2g3.4g0.9g4.7g
Punaviini 320g226kcal1g0.6g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g96g109kcal0.7g22.1g0g0g
Ruusukaali 1280g313kcal17.7g25g6.4g32g
Pinaatti 1280g171kcal20.7g5.1g3.8g16.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6064kcal713g345.8g127g114.4g
Valittu annoskoko5000g3032kcal356.5g172.9g63.5g57.2g
Annoskoko puolitettuna2500g1516kcal178.3g86.5g31.8g28.6g
Arvot/100g100g61kcal7.1g3.5g1.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301680