Pikantti broileri ruusukaalin ja pinaatin kera

Mausta broilerin rintafilee suolalla ja pippurilla.

Paista pannulla 4min molemmin puolin.

Ota broilerin rintafilee pannulta pois.

Lisää pannulle viipaloitu salottisipuli, valkosipuli ja timjami.

Paista n. 5min miedolla lämmöllä.

Lisää tomaattipyree, punaviini ja balsamiviinietikka.

Keitä 1 min. Lisää vettä jos seoksesta tulee liian kiinteää.

Pane rintafilee takaisin pannuun ja hauduta miedolla lämmöllä 6-8 minuuttia.

Puhdista ja halkaise ruusukaalit ja keitä suolalla maustetussa vedessä 5-7 min, kunnes ovat kypsiä.

Höyrytä pinaattia puoli minuuttia ja valuta sen jälkeen vesi pois pinaatista.

Mausta kastike suolalla ja pippurilla.

Syö broileri sipulikastikkeen, ruusukaalien ja pinaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 781 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 150g161kcal34.6g0g2.2g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Oliiviöljy 3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g75g54kcal1.9g12.6g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Timjami 1.5g4.2kcal0.1g0.4g0.1g0.6g
Punaviini 38g26kcal0.1g0.1g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g11g13kcal0.1g2.6g0g0g
Ruusukaali 150g37kcal2.1g2.9g0.7g3.7g
Pinaatti 150g20kcal2.4g0.6g0.4g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1171g710kcal83.4g40.6g14.4g13.4g
Valittu annoskoko586g355kcal41.7g20.3g7.2g6.7g
Annoskoko puolitettuna293g178kcal20.9g10.2g3.6g3.4g
Arvot/100g100g61kcal7.1g3.5g1.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301680