Pikantti broileri ruusukaalin ja pinaatin kera

Mausta broilerin rintafilee suolalla ja pippurilla.

Paista pannulla 4min molemmin puolin.

Ota broilerin rintafilee pannulta pois.

Lisää pannulle viipaloitu salottisipuli, valkosipuli ja timjami.

Paista n. 5min miedolla lämmöllä.

Lisää tomaattipyree, punaviini ja balsamiviinietikka.

Keitä 1 min. Lisää vettä jos seoksesta tulee liian kiinteää.

Pane rintafilee takaisin pannuun ja hauduta miedolla lämmöllä 6-8 minuuttia.

Puhdista ja halkaise ruusukaalit ja keitä suolalla maustetussa vedessä 5-7 min, kunnes ovat kypsiä.

Höyrytä pinaattia puoli minuuttia ja valuta sen jälkeen vesi pois pinaatista.

Mausta kastike suolalla ja pippurilla.

Syö broileri sipulikastikkeen, ruusukaalien ja pinaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 781 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 2400g2571kcal554.4g0g36g0g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 24g67kcal2.6g9.2g0.8g6.4g
Oliiviöljy 60g531kcal0g0g60g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g1200g864kcal30g201.6g1.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g48g50kcal3.8g7.8g0.3g1g
Timjami 24g68kcal2.2g6.5g1.8g8.9g
Punaviini 600g423kcal1.9g1.2g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g180g203kcal1.3g41.4g0.1g0g
Ruusukaali 2400g587kcal33.1g46.8g12g60g
Pinaatti 2400g320kcal38.9g9.6g7.2g31.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18744g11368kcal1336.4g648.2g238.8g215g
Valittu annoskoko9372g5684kcal668.2g324.1g119.4g107.5g
Annoskoko puolitettuna4686g2842kcal334.1g162.1g59.7g53.8g
Arvot/100g100g61kcal7.1g3.5g1.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301680