Parsakaalivuoka karppinen

* Paloittele parsakaalin kukinnot, leikkaa varsiosat suikaleiksi, mutta jätä kukkanuput kokonaisiksi.

Pane ne vähään, suolalla maustettuun veteen ja keitä 5 minuuttia.

Valuta.

* Kuori sipulit, puolita ne ja leikkaa suikaleiksi.

Hauduta sipulit voissa tai pekonisiivujen kanssa yhtä aikaisesti.

* Levitä sipulit voidellun vuuan pohjalle.

Asettele päälle parsakaalipalat.

* Sekoita munat, kerma ja mausteet ja kaada seos vuokaan.

Kasvisten ei tarvitse peittyä, koska nesteen pinta nousee uunissa.

* Ripota päälle juustoraaste.

* Kypsennä uunissa (200 astetta) noin 40 min. eli kunnes munaseos on hyytynyt ja pinnassa on kaunis väri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 437g153kcal20.2g8.5g1.3g10.9g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus70g245kcal9.8g0.3g22.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 349g1154kcal7g10.5g122.3g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%175g402kcal50.7g4.4g21g0g
Suola, annos 3g8.7g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 3.5g11kcal0.5g0.6g0.5g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2086g3928kcal176.4g48.6g335g24.4g
Valittu annoskoko1043g1964kcal88.2g24.3g167.5g12.2g
Annoskoko puolitettuna522g982kcal44.1g12.2g83.8g6.1g
Arvot/100g100g188kcal8.5g2.3g16.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301994