Parsakaalivuoka karppinen

* Paloittele parsakaalin kukinnot, leikkaa varsiosat suikaleiksi, mutta jätä kukkanuput kokonaisiksi.

Pane ne vähään, suolalla maustettuun veteen ja keitä 5 minuuttia.

Valuta.

* Kuori sipulit, puolita ne ja leikkaa suikaleiksi.

Hauduta sipulit voissa tai pekonisiivujen kanssa yhtä aikaisesti.

* Levitä sipulit voidellun vuuan pohjalle.

Asettele päälle parsakaalipalat.

* Sekoita munat, kerma ja mausteet ja kaada seos vuokaan.

Kasvisten ei tarvitse peittyä, koska nesteen pinta nousee uunissa.

* Ripota päälle juustoraaste.

* Kypsennä uunissa (200 astetta) noin 40 min. eli kunnes munaseos on hyytynyt ja pinnassa on kaunis väri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 500g175kcal23.1g9.8g1.5g12.5g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus80g280kcal11.2g0.4g25.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 400g1321kcal8g12g140g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%200g460kcal58g5g24g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 4g13kcal0.6g0.7g0.5g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2388g4497kcal201.8g55.8g383.2g28g
Valittu annoskoko1194g2249kcal100.9g27.9g191.6g14g
Annoskoko puolitettuna597g1124kcal50.5g14g95.8g7g
Arvot/100g100g188kcal8.5g2.3g16g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301994