Parsakaalivuoka karppinen

* Paloittele parsakaalin kukinnot, leikkaa varsiosat suikaleiksi, mutta jätä kukkanuput kokonaisiksi.

Pane ne vähään, suolalla maustettuun veteen ja keitä 5 minuuttia.

Valuta.

* Kuori sipulit, puolita ne ja leikkaa suikaleiksi.

Hauduta sipulit voissa tai pekonisiivujen kanssa yhtä aikaisesti.

* Levitä sipulit voidellun vuuan pohjalle.

Asettele päälle parsakaalipalat.

* Sekoita munat, kerma ja mausteet ja kaada seos vuokaan.

Kasvisten ei tarvitse peittyä, koska nesteen pinta nousee uunissa.

* Ripota päälle juustoraaste.

* Kypsennä uunissa (200 astetta) noin 40 min. eli kunnes munaseos on hyytynyt ja pinnassa on kaunis väri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 562g197kcal25.9g11g1.7g14g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus90g315kcal12.6g0.4g28.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 449g1483kcal9g13.5g157.2g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%225g517kcal65.1g5.6g27g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 4.5g14kcal0.7g0.8g0.6g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2682g5051kcal226.6g62.6g430.6g31.4g
Valittu annoskoko1341g2526kcal113.3g31.3g215.3g15.7g
Annoskoko puolitettuna671g1263kcal56.7g15.7g107.7g7.9g
Arvot/100g100g188kcal8.4g2.3g16.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301994