Parsakaalivuoka karppinen

* Paloittele parsakaalin kukinnot, leikkaa varsiosat suikaleiksi, mutta jätä kukkanuput kokonaisiksi.

Pane ne vähään, suolalla maustettuun veteen ja keitä 5 minuuttia.

Valuta.

* Kuori sipulit, puolita ne ja leikkaa suikaleiksi.

Hauduta sipulit voissa tai pekonisiivujen kanssa yhtä aikaisesti.

* Levitä sipulit voidellun vuuan pohjalle.

Asettele päälle parsakaalipalat.

* Sekoita munat, kerma ja mausteet ja kaada seos vuokaan.

Kasvisten ei tarvitse peittyä, koska nesteen pinta nousee uunissa.

* Ripota päälle juustoraaste.

* Kypsennä uunissa (200 astetta) noin 40 min. eli kunnes munaseos on hyytynyt ja pinnassa on kaunis väri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 624g219kcal28.8g12.2g1.9g15.6g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus100g349kcal14g0.5g31.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 499g1648kcal10g15g174.7g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%250g574kcal72.4g6.2g29.9g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 5g16kcal0.7g0.9g0.6g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2980g5612kcal251.8g69.6g478g35g
Valittu annoskoko1490g2806kcal125.9g34.8g239g17.5g
Annoskoko puolitettuna745g1403kcal63g17.4g119.5g8.8g
Arvot/100g100g188kcal8.4g2.3g16g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301994